Rochii de Nunta

Urmeaza sa participi la o nunta in 2017 ?

Tocmai ai primit o invitatie la o nunta si deja te gandesti la ce rochie sa porti, motiv pentru care iti prezentam o selectie de modele care pot fi alegerea perfecta cand vine vorba de un asemenea eveniment.

Aici poti vedea cele mai apreciate si mai in voga rochii pe care noi le recomandam pentru asemenea ocazii de gala din peste 3000 de modele disponibile acum pe site.


Rochii Scurte Rochii Lungi Rochii de ocazie Rochii XXL
rochii de nunta

Rochii de Nunta scurte

Alegerea perfecta pentru domnisoarele cu o silueta de invidiat.

Rochii de seara scurte

Iata cele mai apreciate 8 modele de rochii scurte ale momentului. Alege sa porti la nunta la care urmeaza sa mergi o rochie de seara scurta care sa iti puna in valoare formele, care sa atraga toate privirile. O rochie de seara scurta este alegerea perfecta indiferent daca urmeaza sa participi la o nunta care are loc la palat sau la restaurant. Pentru a vedea intreaga colectie de rochii foloseste butoanele de mai jos.


Rochii de Seara Scurte Modele Noi

Rochii de Nunta lungi

Alegerea inspirata si eleganta pentru aceasta ocazie

Rochii de seara lungi

Indiferent daca esti domnisoara de onoare , socara sau nasa la nunta la care esti invitata alege sa porti o rochie de seara lunga si eleganta. O rochie de seara lunga este alegerea perfecta pentru o nunta.

Rochii domnisoare de onoare

Daca esti in cautarea unor rochii pentru domnisoare de onoare te asigram ca aici este locul unde poti sa gasesti cele mai frumoase modele de rochii intr-o varietate foarte mare de culori si modele si cel mai important pentru modelul ales de tine sunt disponibile masuri si bucati suficiente. Poti alege acelasi model de rochie pentru toate domnisoarele de onoare sau poti alege modele diferite de aceiasi culoare... aici le gasesti pe toate.


Rochii de Seara Lungi Modele Noi

Rochii de ocazie

O nunta este ocazie perfecta sa alegi o rochie care sa atraga toate privirile.

Rochii de ocazie

O rochie de ocazie este obligatorie daca urmeaza sa participi la o nunta. Rochiile noastre de ocazie reprezinta o selectie atena din mii de modele de rochii de seara lungi si scurte ce pot fi folosite atat pentru nunti cat si pentru alte evenimente la care urmeaza sa participi. Stim ca ai deja o rochie eleganta de seara pe care o iubesti dar o rochie noua aleasa de tine din mii de modele sigur iti va placea.


Rochii de ocazie

Rochii de nunta pentru femei plinute

Rochii de seara XXL

Lei

Rochii XXL

Modele de rochii pentru femei plinute nu sunt simplu de gasit. De multe ori, o rochie gandita pentru o domnisoara cu silueta de invidiat chiar daca este disponibila si pentru masuri mari nu vine la fel de bine ca o rochie gandita de la bun inceput asa, gandita sa acopere mici imperfectiuni care apar o data cu varsta. Indiferent daca urmeaza sa fi nasa, soacra ... aici poti sa iti gasesti o rochie de seara pe masura ta.


Rochii XXL